מנה אחת = מנת חלבון גבינה + מנת שומן
מצרכים:
1/3 שקית ברוקולי קפוא מופשר
כף שקדים מולבנים פרוסים
60 גרם גבינה בולגרית או פטה 5%
מעט פלפל שחור
לעיטור המנה- חומץ בלסמי מצומצם ועלי בזיליקום קצוצים
הכנה:
מקפיצים את הברוקולי במחבת מרוססת בתרסיס שמן עד שהוא צרוב קלות מכל הצדדים.
מעבירים לצלחת הגשה.
מפוררים מעל את הבולגרית ומפזרים את פרוסות השקדים. מתבלים עם מעט פלפל שחור.
מזליפים מעל מעט חומץ בלסמי מצומצם ועלי בזיליקום קצוצים ומגישים.
זמן הכנה כולל- 10 דקות