חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

בננה עטופה בפילו וריבת חלב

 

1 מנה = פחמימה מתוקה + מנת פרי

 

1 בננה קטנה בשלה

רבע עלה פילו

1 כפית שטוחה ריבת חלב (כ15 גרם)

 

הוראות הכנה:

מניחים את הבננה על העלה פילו

מורחים כפית ריבת חלב

מגלגלים

אופים על 180 מעלות כרבע שעה-20 דקות

להשחמה של העלה וריכוך הבננה

ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות