חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

בורקס פילו גבינה ותרד

מנה = מנת פחמימה + 1.5 חלבון גבינה

60 גרם גבינת חמד לייט 5%

1.5 כפות גבינה צהובה 9% מגורדת כגון פתיתי עמק 9%

חופן עליי תרד בייבי – שטופים ומיובשים

*עלה פילו

הוראות הכנה:

בקערה מערבבים עלי תרד טריים עם הגבינות

פורסים את עלה הפילו ומניחים עליו את תערובת הגבינות והתרד

מגלגלים אותו ומברישים בביצה

אופים בתנור 180 מעלות למשך 25 דקות.

 

*יש שני סוגים של עלי פילו לקנייה בסופרים: אם העלה שוקל יותר מ 40 גרם אז רק חצי עלה נחשב מנת פחמימה. אם עלה שלם שוקל פחות מ 40 גרם אז עלה פילו עלה אחד שלם הוא מנת פחמימה. (אם באריזה של 1 ק”ג עלי פילו יש פחות מ 25 עלים אז כל עלה = 2 מנות פחמימה)

ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות