מנה = מנת פחמימה + 1.5 חלבון גבינה
60 גרם גבינת חמד לייט 5%
1.5 כפות גבינה צהובה 9% מגורדת כגון פתיתי עמק 9%
חופן עליי תרד בייבי – שטופים ומיובשים
*עלה פילו
הוראות הכנה:
בקערה מערבבים עלי תרד טריים עם הגבינות
פורסים את עלה הפילו ומניחים עליו את תערובת הגבינות והתרד
מגלגלים אותו ומברישים בביצה
אופים בתנור 180 מעלות למשך 25 דקות.
*יש שני סוגים של עלי פילו לקנייה בסופרים: אם העלה שוקל יותר מ 40 גרם אז רק חצי עלה נחשב מנת פחמימה. אם עלה שלם שוקל פחות מ 40 גרם אז עלה פילו עלה אחד שלם הוא מנת פחמימה. (אם באריזה של 1 ק”ג עלי פילו יש פחות מ 25 עלים אז כל עלה = 2 מנות פחמימה)
ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון