חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has 35 תגובות, 31 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 36 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

סומכת עלייך ויהיה בסדר!
    גם אם עלית אפשר לתקן (אחרי החגים קלאסי)
    מה איתך?

אלמוני
    לא פעיל

תודה על העצות, השבוע אעשה רק מותרת אחת :אוהב:
    ממש לא מבינה את זה… לא עשיתי שום דבר שונה בשבועיים האחרונים חוץ מהמותרת וזה שהתחלתי לאכול מעדני סויה – אבל הם עברו אישור של המוקד…
    אפילו את המותרות עשיתי ממש מדוייקות, ודחיתי יציאה לכבוד יום ההולדת שלי (שהיה בשישי) בשביל להיות מדוגמת. אוותר על זה גם הבוע אחרי העלייה הזו…
    בקשר לספורט – יצאתי כל יום השבוע חוץ משישי לשעה ריצה + אימון בטן, אז קשה לי להאמין שזה זה.
    תודה, אלך להצטרף עכשיו לרישום היומי. אם יש כאן מישהי שרואה טעויות אצלי, אשמח להערותהארות :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

100 גרם זו לא עלייה .. זה מצב של עמידה במקום.. וככה זה בסוף הגוף שומר.. את צריכה לשלב ספורט ואז תיראי שינוי.
    אצלי תמיד כשאני מנסה לרדת מתחת ל-60 קילו יש את התקיעות הזו והדבר היחיד שעוזר זה אירובי קיקבוקסינג…פשוט ספורט ששורף..
    את אלופה ותורידי את ה- 3 קילו האלה יקח כמה שיקח..

אלמוני
    לא פעיל

נשמע שאת עושה מעל ומעבר.
    כל עוד את שומרת ועושה ספורט את תראי ירידות.
    הגוף הוא לא מכונה ולפעמים נתקעים או עולים.. את בכיוון הנכון :אוהב:
    לא נשאר עוד הרבה!!

אלמוני
    לא פעיל

התחלתי ממשקל67 כבר לפני שנה,כשלפני שנה וחצי הייתי 58. עליתי המון..

אלמוני
    לא פעיל

אני יכולה להבין.. אבל אז אני נזכרת בשבועות שעליתי בהם ואומרת תודה גם על ה200 :אוהב:
    זה עוזר!
    במיוחד שהשבוע עליתי 600 :לאמבין:

אלמוני
    לא פעיל

את כ”כ צודקת.. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד!!!
    אלופה!!
    שמחה בשבילך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

:מאושר:
    כל הכבוד!!!

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד ברברה. הסטוטוסים שלך מעלים לי מוטיבציה כל ים מחדש. השקילה שלי היום בערב מקווה שאחריה גם אשמח. :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

כי המשקל שלי יחסית נמוך למשקל שמקבלים לקבוצה…
    אין לי ספק שהקבוצה עוזרת:)

גלית
    משתתף

בוקר טוב
    אל תתבאסי בשביל 100 גרם עלייה,
    ייתכן שירדת מהר 2 ק”ג בחודש ואז תיתכן עצירה קלה, אני ממליצה לך לתכנן הארוחות ולרשום יומן אכילה בכדי להיות בשליטה ולהרגיש בעשייה. אני הגשתי אתמול למנחה שלי יומן אכילה שתראה שהתמדתי כל השבוע אחרי תקופה של עליות וחוסר התמדה. ירדתי 200 גרם לפני מחזור…
    ייתכן שגם את לפני לכן העלייה השולית. כ”כ אולי שתית הרבה מים ו/או אכלת לפני השקילה אז זה משפיע.

הכל בסדר תחשבי על ההישג היפה שלך עד כה, תמשיכי בתפריט כרגיל, תשתי המון מים, תעשי שינוי קטן בתפריט, תקפידי על כמויות ושעות.

שבוע מוצלח!!! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

באמת רוצה בשינוי! תמשיכי כך להתגבר!

מעדכנת גם : מיום ראשון שהתחלתי לאכול מדויק ועד היום, ירדתי … חצי ק”ג. בשבילי זה המוןןןן. מקווה לעבור את השבת בהצלחה. הקושי אצלי זה החלה… קשה לי להסתפק בפרוסה אחת.

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב:

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 36 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות