שמתי 3 כפות סוכר במקום קוקוס ויתרתי על כמו סוכר והוספתי במקומו סוכרזית נוזלית כמות ששווה ל 2 כפות סוכר.
נראה לי שאפיתי את זה קצת פחות מידי. זה עוגת פרג בדיוק כמו שאני אוהבת שמרגישים בה את הפרג ולא עוגה בחושה שיש בה נגיעות של פרג.
הבעיה היא, וקלטתי את זה הרגע. הפרוסה שיוצאת ממש קטנה.. וגם עשיתי טעות. אמרתי לעצמי שבמקום לחתוך ל15 אני אעשה 14 פרוסות אבל בטעות חתכתי ל 10 וכבר אכלתי חתיכה (אופס) ועכשיו אני לא יודעת איך לתקן את שאר הפרוסות כי זה קצת מתפרק לי :סחרחורת:
בקיצור עם כל האהבה שלי לעוגת פרג… יש מצב שזה ישאר בגדר המשהו שאני אוכלת פעם במיליון שנה :עצוב:
(העוגה לא הצטלמה כ”כ יפה תסלחו לה לא מאוד פוטוגנית :לשון: )