יש לי סוד לגלות. הגברת השמנה יושבת אצלנו בבטן.
אבל בגלל שאנחנו מכירים אותה טוב, את הגברת השמנה שהיא בסה”כאישה נחמדה, אבל אין לנו מקום בשבילה בתוך הגוף.
בעצם גם אצל מי שרזתה הגברת השמנה יושבת בבטן, היא פשוט מרזה גם. עכשיו לגברת השמנה בנינו זה לא מתאים והיא לפעמים תנסה להשתלט עלינו.
אבל בגלל שאנחנו מכירים אותה, ויודעים על קיומה הרבה יותר קל לנו להתמודד עם הביקורים שלה. אנחנו יוכלים להזמין אותה לספל תה או לחלופין מרק חלי, או כל דבר חופשי אחר (הגברת הרזה החדשה שבנו לא קמצנית בכלל) אנחנו יכולים להציע ירקות בשפע.
עוד נבטיח לה שעוד השבוע, בקרוב מאוד, תהיה מנה מותרת, והיא מוזמנת להנות ממנה. הבעיה של הגברת השמנה, שהיא שמנה והיא רוצה “עעעעכששששששיו”. עכשיו בעצם את המארחת הרזה לפעמים לא נעים להגיד לא, נו בכל זאת השמנה היא רק אורחת, ואחר כך אני ממשיכה את החיים הרזים שלי בשקט.
אז הגברת השמנה קבלה את מבוקשה, ובמקרה הזה הגברת הרזה אמרה לה בשקט (חיסלת לי 2 מנות מותרות אבל בסדר בכיף שלך תהני!)
הגברת השמנה מחייכת והולכת הביתה, זה למעמקי הבטן רחוק רחוק. נותנים לה נשיקה בלחי, אומרים טוב שבאת, אהבנו אותך מאוד, ועכשיו הגיע הזמן להגיד גם תודה שאת הולכת. אשמח אם בפעם הבאה שאת באה לבקר אותי, נתאם זאת אני אשלח לך הזמנה למנה מותרת – על חשבוני – הגברת השמנה מחייכת, אומרת לעצמה בלב אני אחשוב על זה.
נשיקות – לשתיהן – שתיהן חלק מאיתנו – להכיר אותן הן אנחנו.