חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 62,941 עד 62,955 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • אז ככה, פרוסת גבינה צהובה זה חלבון אחד, כף (לא כפית) גבינה לבנה זה עוד חצי חלבון. אי אפשר לצרף עוד חלבון, אבל מגיע לך גם פחמימה וגם מנת שומן וגם ירקות, אז תוסיפי אותם, מקסימום אם את עוד רעבה תאכלי גם צלחת מרק.

לגבי גבינה צהובה. אני אוכלת 5%, אבל אפשר גם 9% נדמה לי פעם או פעמיים בשבוע.

ולגבי הטבעול לייט עם בטטה, צריך לדעת מה הערך הקלורי.

בתאבון…

ניראה לי שאם תוסיפי את המעדן יצא לך כמות גדולה של חלבונים ….לארוחה אחת…אז אולי תורידי אחת הגבינות ותרוויחי גם את המעדן…לגבי הגבינה הצהובה ברור שעדיף את ה5 אחוז ….רק קחי בחשבון שהיא לא משהו בכללללללל…
        ובקשר לשניצל בטטה לייט …לארוחת צהריים את יכולה שניצל בטטה+1שניצל לייט תירס=מנת בשר……
        בהצלחה
        מקווה שעזרתי…..

• בתיאבון….

• אין על מה, והאמת שלא היו הרבה שאלות, וגם לא היה לי הרבה זמן השבת כי חגגנו לבעלי יום הולדת אתמול והיו מלא אורחים (ועוגות…)
        אני שמחה לשמוע שנהנתן במדבר למרות הקור (אנחנו כאן כבר רגילים להיות בהקפאה רוב ימי החורף…)

• ציפקה איזה מותק את..:)
        מה שלומך את? גם את דפקת העלמות לא קטנה…
        שבוע קסום
        איה

• את גדולה מהחיים בקור כלבים את יוצאת לצעדה אני ממש מקנאה בך על האומץ והגבורה, האמת אני עדיין די מקוררת ולא מרגישה טוב אך אני מאוד מקווה שבקרוב בימינו אלה גם אתחיל לצעוד

• היי לילך…
        הרגע עניתי לך בפורום דיאטנית. חטיף דגנים/אנרגיה של 100 קלוריות…שווה למנת פחמימה. בכל ארוחה שיש בה פחמימה אפשר לאכול אותו.
        החטיף של ה – 92 קלוריות הוא שוקולד ולא חטיף אנרגיה. ולכן ניתן לאכול אותו כמנה מותרת בלבד.
        בהצלחה
        איה

מותר את כל החטיפי אנרגיה, חוץ מהחטיף שהזכרת.
        הוא מלא שומן.
        אפשר לשלב אותו במנה המותרת בלבד.

• יעלי…עצמי את העיניים….יש לך חודשיים..אפשר הרבה להספיק בחודשיים…וההרגשה תכלס תעשה את ההבדל ולא מספר ק”ג זה או אחר…איך את רוצה להראות? להרגיש? מה צריך לעשות כדי להחזיר אותך לתלם? מה מעכב אותך?
        נסי להזכר בשבועות טובים…מה עזר לך לדבוק בתוכנית? זה מה שאני עושה…ואז אני נזכרת שהרעל, הטעם הזה בשפתיים, המחשבה החיובית(“השבוע את עושה את זה בגדול”!!) כל אלו עזרו לי..

והכי חשוב העיפי מהחלון מייד את התסכול והייאוש, הם רק גורמים לנו ללכת לאכול, לא לשום דבר טוב…ושלא תעזי להיות כלה מיואשת…זה אחד מהימים היפים בחיים..:))
        את יכולה, את מסוגלת, את תעשי את זה, את תהיי הכלה הכי יפה שאת יכולה להיות!!
        ברעל…לעבר המטרה…
        אוהבת
        איה

• העברתי את קורות החיים שלך לכוח אדם כמו שהבטחתי
        מקווה שיהיה משהו
        מקווה שקיבלת את המייל שלי
        אני כרגע בעבודה אז נכנסתי לשניה אני לא בטוחה שאהיה בערב בפורום כי אבא שלי אושפז בבי”ח אבל בכל מקרה אם תשאיר לי הודעות כאן אני אראה אותם
        בכל מקרה המון הצלחה ומחזיקה לך אצבעות גם בתוכנית וגם במציאת עבודה
        מירית

• היי ME
        1. את יכולה או כף חומוס או מיונז….אי אפשר את שניהם..
        2. כף חומוס רגיל=מנת שומן או 2 כפות חומוס קל.
        בהצלחה
        איה

• היי…
        חטיף כזה ניתן לאכול כמנת פחמימה בכל ארוחה שיש בה פחמימה.
        תודה
        איה

• היי מיכל…
        ראשית לנשום עמוק ולא להלחץ…כולנו בתוכנית הולכים לאירועים..את לא לבד..:) וכן זה לא פשוט אלא ניתן להסתדר..
        הטיפים שלי הם כאלו:
        1. לאכול כרגיל באותו יום ולא לקזז או לצום.
        2. לא להגיע רעבים לאולם
        3. למלא את הצלחת בירקות חתוכים וסלטים.
        4. לשמור א.צהריים לערב…לאירוע ולאכול שם בשר ופחמימה וסלטים.
        5. לשמור מנה מותרת…
        6. לא לשבת ליד השולחן אלא להסתובב, לקום ולרקוד.
        בהצלחה
        איה

מוצגים 15 דיונים – 62,941 עד 62,955 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות