חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 62,956 עד 62,970 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • היי….
        1. כן…לפחות 400 גרם ומעלה…
        2. אם תסחטי לבד תפוז אחד תוכלי לשתות אותו כמנת פרי, כל השאר מכילים רכיבים נוספים..:)
        בהצלחה
        איה

• היי….
        כן היא מפוצצת בסוכרים, בדקי לבד על גבי האריזה..
        פעם באלף שנה לא יקרה כלום, אך לא כהרגל..:)
        בהצלחה

• תשובות:
        1. כן זה 2 כפות גם אם זה קוטג' 3%
        2. לדעתי נתן לאכול כל יום ירק מוגבל אבל חכי לתשובה מאחת המנחות.
        3 . זה לא משנה…אין עדיפות לדעתי יותר משביע לחם עם גבינה מאשר אנרג'י..ואם את אוכלת ב-4 אנרג'י אז את בבוקר צריכה לאכול אנרג'י עם מעדן או גבינה…או בארוחת ביינים…כי הארוחת בוקר מורכבת מחלבון=גבינה ופחמימה=2 פרוסות לחם קל…
        4 . זה בסדר גמור….ניתן לאכול כל ארוחה במרווח שנע בין שעה וחצי ל-3 שעות…
        5 . אומרים שהטבעול הוא מוגבל…אני לא יודעת…אני אישית כל השבוע אוכלת אותו וזה לא פגע לי בירידות..אבל בעיקרון הוא מוגבל ל-3 פעמים בשבוע…לגבי החזה עוף לא שמעתי שיש הגבלה עליו או שאסור לאכול אותו יותר מ-3 פעמים בשבוע…לדעתי זה בסדר…
        מקווה שעזרתי..
        בהצלחה

• כן זה חופשי…את יכולה לאכול בכיף..
        בהצלחה

• את בחופש? יש לך מסנג'ר?

היי מתוקה,
        איך עובר עלייך היום?
        אצלי בסדר עד עכשיו. הייתי שוב בהשתלמות היום ולקחתי איתי סנדיצים לצהריים במקום האוכל השמנוני שהגישו שם.
        שיהיה שבוע מקסים ומחכה לעדכון שקילה מחר.
        שירי.

• היי..
        את לא צריכה להיות עם ייסורי מצפון המנה המותרת נועדה לכך שנאכל פעם בשבוע דברים שאוהבים ורוצים שלא עוברים את ה- 600 קלוריות והיא מהווה “שסתום” בטחון כדי שלא נפול על דברים אחרים והיא מרגיעה חשקים…את בטח לא תתעלי במשקל אם דייקת כל השבוע…זו מנה מותרת והיא בגדר המותר אצלנו בתכנית..ולא מוותרם עלייה!
        בהצלחה בשקילה..

קודם כל אן לך מה להיצטער שאכלת מנה מותרת כי זה חלק מהתוכנית , זה מגיע לך .. ואין מצב שתעלי בגלל זה ..
        דבר שני למה לבזבז מנה מותרת על פיתה עם חומוס??????? חחח
        אבל אם את אוהבת אז זה בסדר העיקר שנהנת
        אן דבר כזה כמה יש לרדת בשבוע הראשון כי כל גוף זה שונה ומאמי ותלוי גם במישקל שלך ככול שיש יותר עודף אז יורדים יותר… כל אחד וגופו..
        שיהיה לך בהצלחה ..

היי חנה…
        ברוכה הבאה לקבוצות ולפורום..:)
        המנה המותרת היא אוויר לנשימה ורק עוזרת לנו בתהליך..אז אכלי אותה ללא ייסורי מצפון, אני הורדתי במשקל יופי…עם מנה מותרת כזו..:)) וזה מה שעזר לי בתהליך להבין שאיני מסכנה או שונה או ב”דיאטה”…
        ולגבי הירידה זה מאוד אינדיבידואלי ואין נוסחה קבועה..בין חצי קילו ל – 1.5…:) אז אל חשש…פשוט לאכול ולחשוב חיובי..
        בהצלחה
        איה

• אני מגדילה ראש ומחפשת את הכוס הכי גדולה בבית,
        אבל זה בסדר כוס חד פעמית
        לרוויה

• בצד יש תפריטים, תוציאי אותם, תאכלי על פיהם, כל ערב תעשי רישום יומי בפורום הכללי, חברי הפורום יגיבו, יתקנו,יעירו ויאירו וכמובן יתמכו בך. שיהיה לך בהצלחה.

היי…..
        ברוכה הבאה לפורום:))
        מצד ימין הורידי את התפריט, ופעלי לפיו…:) נצלי את הפורום הכללי כמעין קבוצת תמיכה…וקראי את הכתבות המופיעות מעלה בסעיף כתבות….
        ואנחנו פה..:)
        בהצלחה
        איה

• שבוע מצוין וקל שיהיה לך

• יש לי בעיה במחשב
        יכול להיות שיפול כל רגע

• שריתי איזה פנים יפותתתת … לא רואים את הגוף אבל את לא ניראת ענקית ..
        את ממש דתיה אהה? כל הכבוד לך …
        אני שמה פלטה בשבת ומקווה להיתחזק עוד

מוצגים 15 דיונים – 62,956 עד 62,970 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות