מנה אחת = פחמימה מרובעת עד 2 בשבוע ( תחליף למנת בשר + מנת פחמימה)
מצרכים:
ביצה
כף שטוחה של קמח תופח
6 כפות אפונה ירוקה ( הנחיות בהוראות הכנה)
מלח
פלפל לבן
הכנה:
אפונה מקופסה לסנן היטב מהנוזלים. ניתן להשתמש באפונה קפואה אך יש לבשל אותה קודם
מערבבים בבלנדר קטן את כל המרכיבים לקבלת תערובת אחידה. התערובת שמתקבלת היא סמיכה יחסית.
מחממים היטב מחבת ומרססים במעט תרסיס שמן
לוקחים בכף מהבלילה ומעבירים למחבת ליצירת לביבות. לנו יצאו 7 לביבות. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה
זמן הכנה- 5 דקות
זמן בישול- 5 דקות