חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

קציצות כרישה ועוף

 

מנה אחת =  מנת חלבון בשר

 

מצרכים:

120 גרם חזה עוף טחון

ביצה

כרישה קטנה שטופה היטב

חצי כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצים

מלח, פלפל שחור

 

הכנה:

מורידים את החלק הירוק של הכרישה וקוצצים דק את החלק הלבן

מוסיפים לקערה עם חזה העוף הטחון. מוסיפים את הירק הקצוץ ומתבלים

יוצרים קציצות וצולים על מחבת או פלאנצ’ה חמה מרוססת בספריי שמן.

יצאו כ 7 קציצות מכל התערובת.

נהדר גם כחלבון בשר לטיולים וימים מחוץ לבית

 

 

זמן הכנה- 10 דקות

זמן צליה- 7 דקות

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות