מנה אחת = מנת חלבון בשר
מצרכים:
120 גרם חזה עוף טחון
ביצה
כרישה קטנה שטופה היטב
חצי כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
מלח, פלפל שחור
הכנה:
מורידים את החלק הירוק של הכרישה וקוצצים דק את החלק הלבן
מוסיפים לקערה עם חזה העוף הטחון. מוסיפים את הירק הקצוץ ומתבלים
יוצרים קציצות וצולים על מחבת או פלאנצ’ה חמה מרוססת בספריי שמן.
יצאו כ 7 קציצות מכל התערובת.
נהדר גם כחלבון בשר לטיולים וימים מחוץ לבית
זמן הכנה- 10 דקות
זמן צליה- 7 דקות