מצרכים:
- 4 ביצים
- כרובית גדולה או כרובית קפואה בשקית.
- 4 כפות קמח תופח
- 4 כפות כמויונז
- 3 כפות קוטג’ 5%
אופן ההכנה:
- מבשלים את הכרובית במים עד לריכוך.
- מפרקים את הכרובית לפרחים ומניחים בקערה. מוסיפים את הביצים, את הקמח, את המיונז ואת הקוטג’. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לבלילה אחידה.
- מעבירים לתבנית פיירקס ואופים בחום בינוני עד להשחמה.
1/3 פשטידה = פחמימה + 1.5 חלבון גבינה + מנת שומן (ארוחת ערב מלאה של תפריטי 1200 +1500)
1/2 פשטידה = תחליף בקלוריות לארוחת צהרים הכוללת: חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן