חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פטוציני סקיני פסטה ברוטב שמנת

 

מנה אחת = מנת פחמימה + 1.5 מנות חלבון גבינה + מנת שומן

 

מצרכים:

1 שקית סקיני פסטה שיבולת שועל בצורת פטוצ’יני

110 מ”ל שמנת לבישול 10%

3 פטריות חתוכות לרצועות

5 פרחי ברוקולי חתוכים גס

לתיבול- מלח, פלפל שחור גרוס

בהגשה = כף גבנ”צ עמק מגורדת (10 גרם)

 

הכנה:

מסננים את הסקיני פסטה מהנוזלים שוטופים במי ברז.

מחממים מחבת ומעבירים לתוכה את השמנת לבישול, סקיני פסטה וירקות חמערבבים, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים כעשר דקות עד שהשמנת מצטמצמת והירקות פריכים. לפני ההגשה מפזרים מעל כף גבנ”צ מגורדת

 

(65 מ”ל שמנת בישול 9% = מנת חלבון גבינה, 45 מ”ל שמנת לבישול 9%= מנת שומן)

 

זמן הכנה- 10 דקות

זמן בישול- 10 דקות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות