מצרכים:
100 גרם דגני פיטנס בטעם טבעי
150 גרם דגני ברנפלקס ללא סוכר
חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
500 גרם גבינה לבנה 5%
3 כפות סוכר
2 כוסות חלב 1%
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים כוס חלב אחת עם אינסטנט פודינג. מניחים בצד לכמה דקות עד שהתערובת מסמיכה.
שמים בקערה את הגבינה ואת הסוכר ומערבבים היטב. (מי שאוהב יותר מתוק ניתן להוסיף ממתיק מלאכותי). טוחנים את הדגנים יחד.
להרכבת המנה בכלי הגשה אישי – מניחים 2 כפות מהפירורים בתחתית, מעל מניחים כ 3 כפות מהתערובת גבינה ומפזרים מעל עוד כף פירורים. מקררים במקרר לפחות לשלוש שעות.
12 מנות – כל מנה = תחליף לפחמימה + חלבון גבינה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון