מנה אחת = 1.5 חלבון גבינה + פחמימה + מנת שומן
1 תפוח אדמה בינוני
1 קולורבי קטן
60 גרם עמק 9% מגורדת (4.5 כפות)
100 מ”ל שמנת לבישול 10%
תיבול – מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
פורסים דק את תפוח האדמה והקולורבי
מניחים אותם בתבנית עגולה קטנה
שופכים מעל 100 מ”ל (חצי כוס) שמנת לבישול 10%
ומפזרים מעל את פתיתי גבינת העמק 9%
מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. למשך 20-25 דקות.
ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון