חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

גולאש בקר

מרכיבים:

  • 1 קופסא עגבניות טריות מרוסקות
  • 4 עלי דפנה
  • חצי כוס – 100 מ״ל כוס יין אדום
  • 2 גזרים חתוכים לחצי טבעות
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים ותוכים לקוביות
  • 2 בצלים גדולים קצוצים גס
  • 500 גרם בשר בקר לגולאש
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 2 כפות גדושות פפריקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • מלח, פלפל
  • 4 כפיות שמן זית

אופן הכנה:

מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שנהיה שקוף.

מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו תוך כדי ערבוב כ – 10 דקות.

מוסיפים את התפו”א והגזרים ומערבבים כ – 2 דקות נוספות.

מוסיפים תבלינים, מערבבים ורק אז מוסיפים עגבניות, רסק ויין.

מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר, מביאים לרתיחה,

מנמיכים אש ומבשלים כשעתיים עד לצמצום הנוזלים.

4 מנות = כל מנה שווה לארוחת צהרים.
תגיות: בשר
תבשיל גולאש

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות