מרכיבים:
- 1 קופסא עגבניות טריות מרוסקות
- 4 עלי דפנה
- חצי כוס – 100 מ״ל כוס יין אדום
- 2 גזרים חתוכים לחצי טבעות
- 4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים ותוכים לקוביות
- 2 בצלים גדולים קצוצים גס
- 500 גרם בשר בקר לגולאש
- 1 כף רסק עגבניות
- 2 כפות גדושות פפריקה
- 1 כפית פפריקה חריפה
- מלח, פלפל
- 4 כפיות שמן זית
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שנהיה שקוף.
מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו תוך כדי ערבוב כ – 10 דקות.
מוסיפים את התפו”א והגזרים ומערבבים כ – 2 דקות נוספות.
מוסיפים תבלינים, מערבבים ורק אז מוסיפים עגבניות, רסק ויין.
מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר, מביאים לרתיחה,
מנמיכים אש ומבשלים כשעתיים עד לצמצום הנוזלים.
4 מנות = כל מנה שווה לארוחת צהרים.