חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

שיפוד תותים, בננות ושוקולד

מנה אחת = מנת פרי + מנת שומן

מרכיבים:

  • 3 תותים גדולים
  • 1/2 בננה קטנה
  • 2 קוביות שוקולד חלב
  • 1 שיפוד המתאים לצליה

 

אופן הכנה:

מחממים היטב פלאנצ’ה.

משפדים את התותים והבננה על השיפוד.

צולים את השיפוד על הגז או על פלאנצ’ה ומביאים להשחמה משני הצדדים.

ממיסים את השוקולד עם כף חלב ושופכים על השיפוד.

  • ניתן להמיס את השוקולד עם מעט חלב
  • לגרסה פרווה/ טבעונית – משתמשים בשוקולד מריר ומעט חלב סויה
  • ניתן לשלב 4 קוביות שוקולד במקום 2 ואז מנה = מנת פרי + פחמימה מתוקה

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות