2 מנות, כל מנה = חלבון בשר + מנת שומן
400 גרם דג בורי ללא עור חתוך לקוביות
כוס עשבי תיבול קצוצים- עירית, פטרוזיליה, כוסברה
1 כף חמאת בוטנים
1-2 שיני שום כתושות
מיץ לימון
פלפל אדום חריף
מלח ופלפל שחור
הכנה:
בקערה- מערבבים את עשבי התיבול הקצוצים עם הלימון והשום
מכניסים את נתחי הדג לקערה ומגלגלים אותם בתערובת לציפוי
משפדים על שיפוד
צולים על פלאנצ’ה 3 דקות מכל צד
מוהלים את החמאת בוטנים במעט מים רותחים עד לקבלת מרקם נוזלי ושופכים את הרוטב על נתחי הדג