חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

שיפודי בורי ועשבי תיבול

 

 

2 מנות, כל מנה = חלבון בשר + מנת שומן

 

400 גרם דג בורי ללא עור חתוך לקוביות

כוס עשבי תיבול קצוצים- עירית, פטרוזיליה, כוסברה

1 כף חמאת בוטנים

1-2 שיני שום כתושות

מיץ לימון

פלפל אדום חריף

מלח ופלפל שחור

הכנה:

בקערה- מערבבים את עשבי התיבול הקצוצים עם הלימון והשום

מכניסים את נתחי הדג לקערה ומגלגלים אותם בתערובת לציפוי

משפדים על שיפוד

צולים על פלאנצ’ה 3 דקות מכל צד

מוהלים את החמאת בוטנים במעט מים רותחים עד לקבלת מרקם נוזלי ושופכים את הרוטב על נתחי הדג

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות