מנה אחת= מנת חלבון בשר
מצרכים:
3 שוקי עוף נקיות
1 סלק אדום חתוך לקוביות קטנות
1 כוס יין אדום יבש
תיבול- מלח, פלפל שחור
הכנה:
מרפדים תבנית חסינת אש בנייר אפיה ומניחים מעל את שוקי העוף וקוביות הסלק.
מתבלים במלח ופלפל ושופכים מעל את היין האדום
מוסיפים כחצי כוס מים לתבנית העוף כדי יצור רוטב לא שומני.
אופים בתנור בחום בינוני כשעה ורבע עד שעה וחצי.
תיבול אפשרי- שיני שום, גבעול טימין, רצועות בצל.
סלק בינוני חינמי פעם ביום
זמן הכנה- 10 דקות
זמן אפיה- שעה ורבע עד שעה וחצי.