מנה אחת = מנת חלבון בשר
מצרכים:
3 שוקי עוף נקיות
חצי קשוא
חצי בצל
1 גזר קטן
חצי כוס קוביות דלעת
תיבול- מלח, פלפל שחור
הכנה:
חותכים את הירקות לקוביות קטנות
מרפדים תבנית חסינת אש בנייר אפיה ומניחים מעל את שוקי העוף וקוביות הירקות.
מתבלים במלח ופלפל ומערבבים
מוסיפים כחצי כוס מים לתבנית העוף כדי יצור רוטב לא שומני.
אופים בתנור בחום בינוני כשעה ורבע עד שעה וחצי.
למי שאוהב- אפשר להוסיף 2-3 שיני שום קלופות
זמן הכנה- 10 דקות
זמן אפיה- שעה ורבע עד שעה וחצי.