חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

רוטב בסיס לסלט

4 מנות, מנה = מנת שומן (כף לאחר הכנה)

מרכיבים:

2 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בסלמי

3 כפות מיץ לימון/מיץ תפוזים

כפית דבש

כפית שטוחה חרדל (לא חובה)

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

מכניסים לצנצנת את כל המרכיבים ומערבבים היטב. מאחסנים בקירור לאחר ההכנה עד שבוע. הקירור מביא להקרשת הרוטב על כן יש להוציא כמה דקות מהמקרר ולערבב היטב

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות