קציצות טונה וביצת עין:
3/4 קופסת טונה במים
1 חלבון ביצה ( רק הלבן)
קצת ירק לפי העדפה- פטרוזיליה, בצל, כוסברה
מעט פלפל שחור
הכנה:
מערבבים את כל חומרי התערובת
במחבת מניחים רינג, מרססים בתרסיס שמן ומניחים בפנים את תערובת הקציצה
צולים משני הצדדים
בעת ההגשה מניחים את קציצת הטונה ומעליה מניחים ביצת עין או ביצה עלומה
מגישים עם פירה אפונה
פירה אפונה:
קופסת אפונה ירוקה
קישוא
תרד
טוחנים במוט בלנדר את האפונה המסוננת עם הקישוא והתרד
1/3 מהכמות של הפירה אפונה = מנת פחמימה
קציצות טונה וביצת עין = חלבון וחצי
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון