חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

קציצות כרוב ופטה

 

מנה אחת (כ8 קציצות) = מנת פחמימה + 1.5 מנות חלבון גבינה

 

המצרכים:

1/2 כרוב קטן קצוץ

חלבון ביצה

בצל קטן קצוץ

60 גרם גבינה בולגרית/פטה כבשים 5%

כפית אבקת אפייה

2 כפות קמח עדיפות על קמח קוואקר/עדשים/חומוס/ כוסמין מלא..(סופחים יותר נוזלים)

פלפל שחור

למטבל: 2 כפות יוגורט

מלח

עירית/בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

  1. מבשלים הכרוב לריכוך, מסננים וסוחטים.
  2. מרססים מחבת בתרסיס שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט
  3. מעבירים את הכרוב לקערה ומוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים.
  4. יוצרים קציצות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מרססים מעל בתרסיס.
  5. אופים בתנור בערך 15 דק או עד השחמה קלה.
  6. מערבבים את היוגורט, מלח, עירית למטבל.
  7. מגישים לצד המטבל.

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות