חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

קינוח מקפא בננות

מצרכים:
60 מ”ל קרם קוקוס (17-19%)
3 בננות קטנות בשלות
1/2 כפית תמצית וניל

לעיטור: 3 כפיות שטוחות קוקוס טחון או פקאן מסוכר טחון

אופן ההכנה:
טוחנים את הבננות עם קרם הקוקוס ועם תמצית הוניל, מעבירים לצלוחיות הגשה. אפשרי למזוג לתבניות סיליקון בעלות צורות שונות.
מקשטים מעל כל מנה כפית קוקוס טחון או פקאן מסוכר טחון.

מכניסים למקפיא לשלוש שעות לפחות.

3 מנות, מנה= מנת פרי + מנת שומן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות