מצרכים (ל-3 מנות, כ-12 יחידות קבב):
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 2 בצלים גדולים
- 1/2 חבילת פטרוזיליה
- 1/2 חבילת כוסברה
- 3 כפות שטוחות קמח (או קמח מצה)
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור (או תבלין בהרט)
אופן ההכנה:
- קוצצים היטב במעבד מזון את הבצלים עם הפטרוזיליה והכוסברה.
- מניחים בקערה את הבשר הטחון, הקמח והתבלינים. מוסיפים את הירקות הקצוצים ולשים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מתקנים תיבול ומניחים בצד לשעה.
- יוצרים קבבים עגולים שטוחים או מלבניים מאורכים.
- צולים את הקבבים על המנגל משני הצדדים. יש להקפיד שלא לחרוך את הבשר.
כל מנה = חלבון בשר