מרכיבים:
- מלח, פלפל שחור (אפשר לתבל גם עם כמון/בהרט/ראס אל חנות)
- 2 כפות צנוברים
- 1 קישוא בינוני מגורר דק
- 2 כפות טחינה גולמית
- 1 בצל גדול קצוץ דק, מאודה בתרסיס שמן
- אפשר להוסיף כוסברה/פטרוזיליה/נענע, לפי הטעם
- 1 ק”ג בשר בקר טחון
אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים לעיסה אחידה ומניחים לפחות לחצי שעה.
יוצרים קבבים בעזרת ידיים רטובות.
אופים בתנור בחום בינוני במצב גריל או מניחים פלאנצ’ה חמה.
להגשה חגיגית – משפדים את הקבבים על מקלות קינמון
20 יח’
3 יחידות = מנת חלבון בשר