חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פשטידת תרד וגבינות

מרכיבים:

  • חצי קילו תרד
  • 1 גביע גבינה לבנה 5%
  • 1 גביע יוגורט ביו 1.5%
  • 2 ביצים
  • 6 כפות פירורי לחם
  • 2 כוסות פטריות שמפיניון טריות קצוצות
  • תרסיס שמן

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות.  משמנים תבנית עם תרסיס שמן.

מערבבים בקערה את כל המרכיבים – גבינה, מעדן, תרד, פטריות, ביצים ופירורי לחם.

אופים במשך חצי שעה, עד להזהבה.

3 מנות, 1/3 פשטידה = מנת פחמימה + 2 חלבוני גבינה

בחלוקה ל 9 מנות, מנה= חלבון גבינה

תגיות: פשטידות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות