מרכיבים:
- חצי קילו תרד
- 1 גביע גבינה לבנה 5%
- 1 גביע יוגורט ביו 1.5%
- 2 ביצים
- 6 כפות פירורי לחם
- 2 כוסות פטריות שמפיניון טריות קצוצות
- תרסיס שמן
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות. משמנים תבנית עם תרסיס שמן.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים – גבינה, מעדן, תרד, פטריות, ביצים ופירורי לחם.
אופים במשך חצי שעה, עד להזהבה.
3 מנות, 1/3 פשטידה = מנת פחמימה + 2 חלבוני גבינה
בחלוקה ל 9 מנות, מנה= חלבון גבינה