4 מנות, מנה = מנת פחמימה + 1.5 חלבון גבינה
מרכיבים:
קופסת קוטג’ 5%
2 ביצים
4 כפות פתיתי עמק 9% (50 גרם) או 2 כפות פתיתי עמק 22% (25 גרם)
2 קופסאות תירס לייט (660 גרם לאחר הסינון או 600 גרם תירס קפוא)
מלח (מעט) ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
מסננים היטב את התירס מהנוזלים ומעבירים לקערה
מוסיפים את הקוטג ואת הביצים, מתבלים ומערבבים היטב.
מרססים תבנית בתרסיס שמן ומעבירים לתוכה את התערובת. מפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
אופים על 180 בחום בינוני כ 45 דקות