מרכיבים:
- 5 קישואים גדולים מגורדים גס
- 2 שיני שום כתושות
- 8 כפות שיבולת שועל להכנה מהירה
- 3 חצילים גדולים קלויים , קלופים וקצוצים
- 4 ביצים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- מעט שמיר
- כף שמן
אופן הכנה:
מאדים את הקישואים עם כף שמן. מוספים שיני שום קצוצות תוך כדי האידוי.
מקררים מעט ומעבירים לקערה עם החצילים הקלויים והקישואים הקצוצים. מוסיפים את הביצים ושיבולת הועל ומתבלים.
מערבבים היטב ומעבירים לתבנית פיירקס.
אופים בחום בינוני-גבוה עד להתייצבות ולהזהבה.
5 מנות. מנה= מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה