מרכיבים:
- 1 פלפל צהוב
עירית קצוץ דק
3 ביצים
250 גרם גבינה 5%
120 גרם גבינה בולגרית 5%
3 כפות קמח
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
שמיר קצוץ דק
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
שמים את הפלפלים בתנור עד לריכוך, מכניסים לשקית ולאחר מכן מקלפים.
חותכים
לרצועות ושמים בקערה מוספים את הגבינות, הקמח, הביצים והתבלינים ומערבבים.
שופכים לתבנית פאי עגולה או כל תבנית משומנת בתרסיס שמן.
מכניסים לתנור
ואופים במשך 40 דק’ בחום בינוני או עד שהפשטידה מזהיבה. מניחים להתקרר ולהתייצב לפני שפורסים
ואופים במשך 40 דק’ בחום בינוני או עד שהפשטידה מזהיבה. מניחים להתקרר ולהתייצב לפני שפורסים
9 מנות, מנה= מנת חלבון גבינה