מרכיבים:
- 4 יח’ ביצים
1 יח’ כרובית או שקית ברוקולי
4 כפות קמח תופח
4 כפות כמיונז - 3 כפות קוטג 5%
אופן הכנה:
מבשלים כרובית או ברוקולי במים עד לריכוך.
מחלקים את הברוקולי או הכרובית לפרחים ושמים בקערה, מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם, הביצים, הקמח, מיונז וקוטג’ ומערבבים לבלילה אחידה. מעבירים לתבנית פיירקס ואופים עד להשחמה.
1/3 פשטידה = ארוחת ערב
1/2 פשטידה = ארוחת צהרים
1/3 פשטידה = פחמימה + 1.5 חלבון גבינה + מנת שומן (ארוחת ערב מלאה של תפריטי 1200 +1500)
1/2 פשטידה = תחליף בקלוריות לארוחת צהרים הכוללת: חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן