מרכיבים:
- 2 ביצים
2 פרוסות גבינה צהובה 5%
1 קוטג’
2 גזרים
1 קופסאת פטריות
1 בצל גדול
1 ק”ג קישואים
2 כפיות אבקת מרק בצל
מעט מלח, פלפל שחור
אופן הכנה:
לגרד בפומפייה את הקישואים, הבצל והגזר ולשים את התערובת במחבת טפלון עם כפית שמן.
להוסיף את הפטריות ולאדות את התערובת על אש קטנה למשך 15-20 דקות או עד שהנוזלים מתאדים.
מוציאים לקערה את התערובת ומוסיפים את הקוטג’ ואת הגבינה הצהובה המגוררת + הביצים ושאר התבלינים.
מערבבים ואופים בתנור כ- 30-40 דקות בחום של 200 מעלות.
(ניתן להחליף את הירקות בתערובת ירקות מוכנה של סנספרוסט)
1/4 פשטידה = תחליף לחלבון בארוחת הערב
1/2 פשטידה = תחליף לחלבון בארוחת צהריים