חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פשטידת גבינות וירקות

מרכיבים:

  • 4 ביצים
  • 1 גביע קוטג’ 5% (250 גרם)
  • 2 פרחי כרובית
  • 10 פטריות שמפיניון טריות
  • 2 בצלים
  • 2 גזרים
  • 2 קישואים
  • 2 פרחי ברוקולי
  • 4 כפות קמח
  • 4 כפות פירורי לחם
  • תיבול – מלח, פלפל, תרסיס שמן
  • חצי כוס גבינה צהובה 9% מגוררת

אופן הכנה:

1.מרתיחים את פרחי הברוקולי והכרובית מס’ דקות במים חמים. חותכים את שאר הירקות לרצועות.

2. מחממים מחבת עם תרסיס שמן, מקפיצים את כל הירקות  2-3 דקות ומתבלים. מניחים לירקות להתקרר מעט.

3. בקערה –מכינים את הבלילה – מוסיפים תחילה את הירקות, לאחר מכן את שאר המרכיבים-   קוטג’, ביצים, קמח, פירורי לחם ומתבלים שוב.

4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת בעזרת תרסיס שמן, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות במשך שעה או עד שקיסם יוצא יבש.

 

7 מנות, כל מנה = פחמימה + חלבון גבינה

 

 

תגיות: פשטידות
פשטידת ירקות וגבינות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות