מרכיבים:
- 1 קופסת שימורים פטריות שמפניון
2 בצל חתוך לקוביות
250 גרם גבינה לבנה 5%
350 גרם אטריות
4 ביצה
עירית קצוצה, מלח, פלפל
שמן
אופן הכנה:
–
מבשלים את האטריות על פי ההוראות שעל
גבי האריזה.
מאדים את הבצל בכפית שמן, מוסיפים את
הפטריות ומורידים מהאש.
בקערה גדולה מערבבים היטב את האטריות,
תערובת הבצל והפטריות, ביצים ועירית קצוצה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
מעבירים לתבנית משומנת במעט תרסיס שמן
ואופים בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
8 מנות – כל מנה = תחליף
לארוחת ערב