מרכיבים:
- כ- 800 גרם דלעת טרייה
- 4 כפות קמח תופח
- 4 ביצים
- 4 כפות כמיונז
- רבע כוס עירית קצוצה דק
אופן הכנה:
מנקים את הדלעת, קולפים וחותכים לקוביות קטנות.
בכלי מתאים, מחמים כ- 6 – 5 דקות במיקרוגל עד לריכוך.
מועכים את הדלעת לפירה במזלג. מערבבים את כל יתר החומרים (יש לוודא שהדלעת לא חמה מדי, כדי שהביצים לא תתבשלנה).
מטבלים לפי הטעם.
אופים בתבנית מתאימה עד להשחמה, כ-30 עד 40 דקות.
- 1/2 כמות לארוחת
צהריים בתוספת ירקות.
- 1/4
כמות לארוחת ערב בתוספת כף גבינה וסלט ירקות.