חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פשטידת ברוקולי וקוטג’

מצרכים:
1 קופסת קוטג’ 5%
3 ביצים
3/4 שקית סנפרוסט פרחי ברוקולי (אריזה של 800 גרם)
מלח, פלפל , צ’ילי גרוס

אופן ההכנה:
מאדים במחבת את הברוקולי כ-5 דקות לריכוך
מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה לצינון
מוסיפים את הקוטג’, הביצים והתבלינים ומערבבים היטב.
מרססים תבנית בספריי שמן ומעבירים אליה את התערובת
אופים ב 180 מעלות כ 35 דקות

6 מנות, מנה = חלבון גבינה או 4 מנות, מנה= 1.5 חלבון גבינה

בתאבון!

לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות