מצרכים:
1 קופסת קוטג’ 5%
3 ביצים
3/4 שקית סנפרוסט פרחי ברוקולי (אריזה של 800 גרם)
מלח, פלפל , צ’ילי גרוס
אופן ההכנה:
מאדים במחבת את הברוקולי כ-5 דקות לריכוך
מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה לצינון
מוסיפים את הקוטג’, הביצים והתבלינים ומערבבים היטב.
מרססים תבנית בספריי שמן ומעבירים אליה את התערובת
אופים ב 180 מעלות כ 35 דקות
6 מנות, מנה = חלבון גבינה או 4 מנות, מנה= 1.5 חלבון גבינה
בתאבון!
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון