חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פסטרמה עסיסית מחזה עוף או הודו

מרכיבים:

  • 1 בצל חתוך לרבעים
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון גס
  • כפית פלפל אנגלי שלם
  • 2 עלי דפנה
  • כפית שטוחה של כמון
  • 2 כפות טריאקי או צ’ילי מתוק
  • כפית שטוחה של כורכום
  • כף שטוחה של פפריקה מתוקה
  • 800 גרם חזה עוף/הודו טרי (לא פרוס)
  • 3 שיני שום חתוכים לרבעים (לא חובה)
  • 1 כף שמיר קצוץ יבש טרי (לא חובה)
  • קמצוץ צ’ילי חריף (לא חובה)

אופן הכנה:

 

מכניסים את כל הרכיבים לקערה גדולה ומורחים היטב את חזה העוף/ההודו.
שמים בשקית קוקי את החזה המתובל ומניחים בתבנית אפייה.  סוגרים היטב את השקית ומחוררים אותה בעזרת קיסם כדי ליצור פתחי אוורור.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ- 45 דקות.  אחרי שהפסטרמה מתקררת מעט רצוי לפרוס אותה לפרוסות ולחלק למנות.

 

6 מנות.  כל מנה = תחליף לחלבון בשר בארוחת צהריים.
תגיות: עוף
נתחי פסטרמה על קרש עץ עגולה מתכון דיאטתי בריא וטעים להכנת פסטרמה עסיסית מחזה עוף או הודו

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות