מרכיבים:
- 1 בצל חתוך לרבעים
- 1/2 כפית פלפל שחור טחון גס
- כפית פלפל אנגלי שלם
- 2 עלי דפנה
- כפית שטוחה של כמון
- 2 כפות טריאקי או צ’ילי מתוק
- כפית שטוחה של כורכום
- כף שטוחה של פפריקה מתוקה
- 800 גרם חזה עוף/הודו טרי (לא פרוס)
- 3 שיני שום חתוכים לרבעים (לא חובה)
- 1 כף שמיר קצוץ יבש טרי (לא חובה)
- קמצוץ צ’ילי חריף (לא חובה)
אופן הכנה:
מכניסים את כל הרכיבים לקערה גדולה ומורחים היטב את חזה העוף/ההודו.
שמים בשקית קוקי את החזה המתובל ומניחים בתבנית אפייה. סוגרים היטב את השקית ומחוררים אותה בעזרת קיסם כדי ליצור פתחי אוורור.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ- 45 דקות. אחרי שהפסטרמה מתקררת מעט רצוי לפרוס אותה לפרוסות ולחלק למנות.
6 מנות. כל מנה = תחליף לחלבון בשר בארוחת צהריים.