חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פילו ממולא במחית תפוחים

 

מנה אחת = מנת פחמימה + מנת פרי + מנת שומן

 

מצרכים:

תפוח גרנד סמית אפוי (הסבר בסעיף 1 בהוראות הכנה)

עלה פילו

10 גרם שערות חלווה ללא תוספת סוכר

קינמון

 

הכנה:

שוטפים היטב תפוח גרנד סמית ( ירוק חמוץ) ומניחים בתבנית חסינת אש. אופים על חום בינוני 180 כ25 דקות עד שהתפוח רך. ניתן להכין מראש תפוחים אפויים ולהחזיק במקרר.

מוציאים את תוכן התפוח ומועכים

מניחים את מחית התפוח בקצה של עלה הפילו, מפזרים את שערות החלווה, קינמון ומגלגלים לרולדה.

מרססים מט שמן בקצוות הרולדה ומקפלים אותם.

מחממים היטב מחבת ומרססים במעט ספרי שמן ומניחים את הפילו הממולא, צולים משהי הצדדים עד שהוא משחים.

 

 

 

זמן אפיה והכנה- 30 דקות

זמן צליה במחבת- 7 דקות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות