2 מנות, מנה = חלבון בשר
400 גרם פילה סלמון מחולק ל 2 מנות
למרינדה- 2 כפות דבש, כף גדושה חרדל, פלפל שחור, צילי קצוץ, 2 כפות כוסברה קצוצה
5-6 פרחי ברוקולי שטופים
הכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה, כדאי להוסיף 3-4 כפות מים רותחים כדי שהיא תהיה מעט נוזלית
משרים במרינדה את פרוסות הדג לחצי שעה לפחות לספיגת טעמים.
מחחמים פלנצ’ה ומרססים בספרי שמן, צולים את פרוסות הדג ואת הברוקולי לידם. מורחים על כל נתח של דג כף אחת מהמרינדה. הופכים את הדג לצידו השני לאחר שהוא הלבין מהצדדים. רצוי לא לצלות את הדג כדי שלא יתייבש ויישאר עסיסי.