חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פילה סלמון בציפוי מטריף

 

מנה אחת = מנת חלבון בשר או 2.5 מנות חלבון גבינה

 

מצרכים:

200 גרם פילה סלמון טרי או קפוא

כפית חמאת בוטנים

1 כף רוטב צ’ילי מתוק

2-3 טבעות של צ’ילי אדום פרוס

מעט מלח ופלפל שחור

 

אופן הכנה:

מניחים את פילה הדג על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

מורחים את חמאת הבוטנים על גבי פילה העוף. אם חמאת הבוטנים נוקשה ניתן לחמם במיקרו לכמה שניות כדי שתהיה יותר קלה למריחה.

מורחים מעל כף רוטב צ’ילי, פלפל שחור ומלח לפי העדפה אישית.

מניחים מעל את פרוסות הצילי הפרוס.

אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות בין עשר דקות לרבע שעה. לקראת סוף האפייה להעביר למצב גריל ל 2-3 דקות להשחמת הנתח.

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות