חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פילה סלמון אפוי בדבש וסויה

מנה אחת = מנת חלבון בשר

 

מרכיבים:

200 גרם פילה סלמון

1-2 כפות רוטס סויה

כפית דבש

כפית חרדל

מלח, פלפל שחור

נייר אפייה

 

אופן הכנה:

מניחים את נתח הדג על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.

חותכים פסים על הסלמון לאורך ולרוחב עד לעומק חצי מנתח הדג.

כעת יוצרים 2 כדורים בגודל של כדור פינג פונג מנייר האפייה ומניחים אותם מתחת לפילה הדג. בצורה הזו הדג נפתח והרוטב יחדור יותר טוב לבשר הדג

בצלוחית מערבבים את רוטב הסויה, החרדל, הדבש, מלח ופלפל ומורחים על הדג.

אופים בתנור מחומם ל 180 מעלות ל 12 דקות עד רבע שעה.

 

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות