חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פילה דג בתנור עם עשבי תיבול

 

מנה אחת = מנת חלבון בשר + מנת שומן

מצרכים:

  • 200 גרם פילה דג מסוגים שונים
  • חופן של עשבי תיבול כגון: פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק
  • 1-2 שיני שום
  • 2-3 פרוסות לימון
  • כפית חמאה

 

אופן הכנה:

מניחים את הדג על גבי נייר אפייה, מניחים מעליו את עשבי התיבול, פרוסות לימון ושום פרוס, מוסיפים כפית שמן. אופים בתנור לעשרים דקות בממוצע. מומלץ להימנע מאפיית יתר שתייבש את הדג.

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות