מרכיבים:
- רוטב סויה
- שום כתוש
- זנגביל טחון
- חזה עוף חתוך לרצועות
- שמן
- כרוב סיני, קצוץ דק
- גזר קצוץ
- פלפל אדום קצוץ
- שמן שומשום
אופן הכנה:
מערבבים
את רוטב הסויה, השום והזנגביל בקערה קטנה,
את רוטב הסויה, השום והזנגביל בקערה קטנה,
מוסיפים את רצועות העוף ומשרים
לפחות 10 דקות.
לפחות 10 דקות.
מחממים היטב ווק בטפלון ב-1 כפית שמן ומאדים קלות את הירקות
למשך 3-5 דקות.
למשך 3-5 דקות.
מניחים בצד.
מחממים את שמן השומשום ו”מטגנים” את העוף עד שמתבשל.
מוסיפים את הירקות וכפית רוטב סויה ומערבבים עד שכל התבשיל מתחמם.
כל המנה = תחליף לארוחת צהרים (להוסיף פחמימה)