חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

עוף סיני מוקפץ בווק

מרכיבים:

  • רוטב סויה
  • שום כתוש
  • זנגביל טחון
  • חזה עוף חתוך לרצועות
  • שמן
  • כרוב סיני, קצוץ דק
  • גזר קצוץ
  • פלפל אדום קצוץ
  • שמן שומשום

אופן הכנה:

מערבבים
את רוטב הסויה, השום והזנגביל בקערה קטנה,
מוסיפים את רצועות העוף ומשרים
לפחות 10 דקות.
מחממים היטב ווק בטפלון ב-1 כפית שמן ומאדים קלות את הירקות
למשך 3-5 דקות.
מניחים בצד. 
מחממים את שמן השומשום ו”מטגנים” את העוף עד שמתבשל. 
מוסיפים את הירקות וכפית רוטב סויה ומערבבים עד שכל התבשיל מתחמם.

כל המנה = תחליף לארוחת צהרים (להוסיף פחמימה)
תגיות: עוף
מחבת ווק שחור עם להבה מתכון דיאטטי של עוף סיני מוקפץ

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות