חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

עוף מבושל עם לפת

 

3 מנות, מנה = מנת חלבון בשר

רכיבים:

3 כרעיים של עוף ללא העור, מפורקים לשוקיים וירכיים

6 יחידות של לפת בינונית, שטופות וקלופות

2 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות

מלח, פלפל שחור

כוס מים

 

אופן הכנה:

מחממים היטב סיר סוטאז שיכול להיכנס לתנור.

כשהסיר חם מרססים בספריי שמן ומכניסים את הבצל ומערבבים ומאדים עש שהבצל משחים מעט.

מניחים על הבצל את חלקי העוף וצולים להשחמה קלה משני הצדדים, מוסיפים מלח ופלפל שחור.

חותכים כל לפת לרבעים ומוספים את הלפתות לסיר, מוסיפים את המים ומכסים ומביאים לרתיחה.

מבשלים כרחצי שעה ואז מעבירים לתנור לחום בינוני כ – 160 מעלות ל 3 שעות בישול.

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות