3 מנות, מנה = מנת חלבון בשר
רכיבים:
3 כרעיים של עוף ללא העור, מפורקים לשוקיים וירכיים
6 יחידות של לפת בינונית, קלופות
2 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות
מלח, פלפל שחור
כוס מים
אופן הכנה:
מחממים היטב סיר סוטאז שיכול להיכנס לתנור.
כשהסיר חם מרססים בספריי שמן ומכניסים את הבצל ומערבבים ומאדים עש שהבצל משחים מעט.
מניחים על הבצל את חלקי העוף וצולים להשחמה קלה משני הצדדים, מוסיפים מלח ופלפל שחור.
חותכים כל לפת לרבעים ומוספים את הלפתות לסיר, מוסיפים את המים ומכסים ומביאים לרתיחה.
מבשלים כרחצי שעה ואז מעבירים לתנור לחום בינוני כ – 160 מעלות ל 3 שעות בישול.