מצרכים:
100 גר שוקולד מריר
50 גרם חמאה
2 ביצים
3 כפות סוכר
50 גרם שוקולד לבן לקישוט העוגיות
הכנה:
מקציפים יחד את הסוכר עם הביצים והסוכר בקערה.
במיקרו- ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה
מערבבים יחד את שתי הקערות לתערובת אחת
מכינים תבנית מרופדת בנייר אפיה
עם כפית לוקחים מהתערובת ומניחים תלולית על גבי הנייר ויוצרים 20 עוגיות
אופים ב-180מעלות למשך כרבע שעה (תלוי בתנור- בהכנה ראשונה חשוב לבדוק במהלך האפייה ולהימנע מאפיית יתר)
כל 2 עוגיות= מנת פחמימה מתוקה+ שומן
אם מחלקים ל 30 עוגיות קטנות, כל 2 עוגיות= פחמימה מתוקה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון