מנה אחת = מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה + מנת שומן
מצרכים:
שקית סקיני פסטה שיבולת שועל בצורת פטוצ’יני
2 פטריות גדולות
100 מ”ל שמנת 9% ( חצי מיכל)
כף רסק עגבניות ללא תוספת סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
מסננים את הסקיני פסטה מהנוזלים שלה, שוטפים במים נקיים ומסננים שוב.
פורסים דק את הפטריות
מרססים מחבת גדולה בתרסיס שמן ומוסיפים את פרוסות הפטריות ואת הסקיני פסטה ומאדים עד שהפטריות מתרככות מעט
מוסיפים את השמנת, רסק העגבניות, מלח ופלפל ומערבבים
מבשלים עוד כחמש דקות עד שהרוטב מתחמם ועטף את כל הפסטה