חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

סלט שעועית ועגבניות

מרכיבים:

  • 1 בצל בגודל קטן קצוץ דק
  • 1.5 כוסות שעועית לבנה (לאחר בישול)
  • 2 עגבניות ללא קליפה, קצוצות, או 1/2 קופסת שימורי עגבניות
  • שן שום כתושה או קצוצה
  • 5 עלי בזיליקום טרי קצוצים
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית שמן זית
  • מלח, פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להשחמה, כרבע שעה עם הבצל מתחיל להישרף אפשר להוסיף כף או שתיים של מים.
מניחים בקערה את השעועית המבושלת.
מוסיפים את הבצל המטוגן ואת שאר המרכיבים ומערבבים.
מגישים חמים או קר.
1/4 מהכמות = מנת פחמימה
כל הכמות = ארוחת צהריים מלאה
תגיות: סלטים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות