מרכיבים:
- 400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
- 6 כפות גרגירי תירס קל
- בצל סגול פרוס לרצועות
- גזר קטן מגורד
- 2 פלפלים בצבעים שונים
- 10 עלי חסה
- עלי בייבי
- 10 עגבניות שרי חצויות
- תיבול: מלח, פלפל שחור, 6 כפות רוטב חרדל ודבש לייט, תרסיס שמן
אופן הכנה:
במחבת פסים מחממים תרסיס שמן ומטגנים את חזה העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור, מצננים מעט.
חותכים את כל הירקות ומערבבים בקערה: חסה, עלי בייבי, עגבניות שרי, פלפלים, גזר, בצל סגול, מוסיפים תירס קל.
מוסיפים את חזה העוף ומתבלים במלח פלפל ורוטב חרדל ודבש
2 מנות. מנה אחת (1/2 סלט) = מנת חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן.