חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סלט קולסלאו צבעוני עם כרוב סגול

מרכיבים:

2 יח’ תפוז
2 כפות בצל ירוק חתוך דק
1 יח’ גזר קלוף
1 יח’ קולורבי קלוף
1 יח’ תפוח ירוק
1 יח’ כרוב סגול קטן חתוך לפרוסות דקות
רבע כוס רוטב אלף האיים לייטאופן

אופן הכנה:

חותכים את הקולורבי, התפוח והגזר למקלות דקים וארוכים. לתפוזים חותכים עם סכין את הבסיס והראש וחותכים לאט את הקליפה בהיקף.  נשאר לנו תפוז חשוף ללא קליפה.  בעזרת סכין חדה מוציאים את “בשר” התפוזים בלבד מכל פלח.  כל פלח חשוף חותכים לשניים, לקערה גדולה מכניסים את כל הירקות, התפוחים, התפוזים, כף מהבצל הירוק ומערבבים יחד עם הרוטב.  מקשטים בבצל ירוק ומגישים.

6 מנות.

כל מנה = מנת פחמימה

תגיות: סלטים
סלט עם כרוב סגול תפוזים עם על בזיליקום

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות