מרכיבים:
- חזה עוף
- בצלים בינויים או 1 גדול
- קישואים
- גזרים
- פלפלים מכל צבע(ירוק, צהוב ואדום)
- לימון
- שמן זית
- פלפל שחור ומלח
- אבקת מרק עוף
אופן הכנה:
פורסים את כל הירקות ואת השניצלים לרצועות. משרים את רצועות העוף
במיץ מחצי לימון ובכפית שמן זית. מאדים קודם את הבצל. מוסיפים את
הפלפלים ומאדים כמה דקות. אח”כ מוסיפים את הקישואים והגזרים ומאדים
עוד
כמה דקות.
לאחר מכן מוסיפים את רצועות העוף ואת התבלינים: פלפל שחור, מלח
ואבקת מרק עוף, לפי הטעם.
ואבקת מרק עוף, לפי הטעם.
מבשלים עד שהעוף רך ומבושל ומגישים. בתאבון!
ארבע מנות – כל מנה שווה לארוחת צהרים (להוסיף פחמימה)