מרכיבים:
- 120 גר’ גבינה בולגרית 5%, חתוכה לקוביות
- 2 כפות צנוברים
- 1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים
- 2 כפיות שמן זית
- 300 גר’ עגבניות שרי
- מלח (מעט כי הגבינה מלוחה), פלפל
אופן הכנה:
חוצים את עגבניות השרי ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה כשהפנים כלפי מעלה.
מפזרים מעליהן מלח גס ואופים כשעה וחצי ב- 150 מעלות. קולים את הצנוברים על מחבת ללא שמן, עד להזהבה. מניחים בקערת הגשה את העגבניות, הגבינה, הצנוברים הקלויים, הבזיליקום, השמן והתבלינים ומערבבים היטב.
4 מנות
כל מנה = מנת שומן + חצי מנת חלבון גבינה
1.